Öteki dosyasında bizden haberler




Gazeteci Tufan Türenç Zonguldak’ta
Konuğumuz gazeteci Tufan Türenç, “Geleceğe Bakış” konulu söyleşi ve imza gününde gündemdeki gelişmeler üzerine yaptığı konuşma sonrası okurların kitaplarını imzaladı. Daha sonra Basın Konseyi Yüksek Kurulu Başkanı Pınar Türenç ve kurul üyeleri ile birlikte konsey, Ekim ayı ikinci toplantısını Zonguldak’ta gerçekleştirdi.



Can Şafak “Necmettin”i anlattı
“Necmettin” adlı kitabının imza günü ve söyleşisi için vakfımızın davetlisi olarak geldiği Ereğli ve Zonguldak’ta okurlarla buluşan Can Şafak, “Necmetti Giritlioğlu, sol siyasetle işçi sınıfını birleştiren bir devrimci. Bu durum, hakim sınıfların korktukları ve sol siyasetin işçiler arasında yaygınlaşmasını istemeyecekleri bir durumdur. Bu bakımdan öldürülmesi bir tesadüf değildir” dedi.

Müslüm Kabadayı Okurlarıyla Buluştu
Zonguldak’ta ağırladığımız eğitimci yazar Müslüm Kabadayı, Sergi Odası'ndaki söyleşi ve kitap imza günü etkinliğinde “Dünyada var olan dillerin yok olmaya yüz tutması hiç de şaşırtıcı değil. Diller yok oluyor" konusunu da içeren bir sunum gerçekleştirdi.



Öykü Buluşmaları sürüyor!
Mayıs 2019 ayında uygulamaya koyduğumuz Edebiyat Atölyesi - Öykü Buluşmaları ikinci dönem etkinlikleri 25 Aralık 2019 tarihinde yönetim kurulu üyemiz Üzeyir Karahasanoğlu önderliğinde vakfımız salonunda yapıldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Altıyedi “yitik ülke: çocukluk” ile raflarda!

"Değişim, Dönüşüm, Başkalaşım" sayımız raflarda!

Taşra sayımızda "bizden" haberler